Τα αγαθά του κήπου μας

Στον κήπο της Εμιλιάτα Βίλας θα μαγευτείτε από τα χρώματα και τις ευωδιές που σκορπίζουν τα λουλούδια αλλά και τα οπωροφόρα δέντρα που γεμίζουν με φρούτα και καρπούς, ανάλογα με την εποχή, και που μπορείτε να γευτείτε ελεύθερα.

Κατά την άφιξη σας στη Βίλλα θα βρείτε σπιτικά λικέρ και μαρμελάδες, φρούτα, κρασί και γλυκά του κουταλιού καθώς επίσης και περιοδικά, χάρτες και άλλες πληροφορίες για το νησί .Οι ιδιοκτήτες θα είναι εκεί για να σας καλωσορίσουν και για να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.

Ο κήπος μας,  πιστός στην Κεφαλλονίτικη παράδοση είναι χωμάτινος, με αρτάνες και πήλινες γλαστρούλες. Ιδιαίτερα προσεγμένες από την κα.Ευαγγελία είναι οι δεκάδες τριανταφυλλιές της, αλλά και πάρα πολλά άλλα ήδη λουλουδιών όπως είναι οι γαριφαλιές, τα γιασεμί και τα κοράλλια που δίνουν ιδιαίτερα χρώματα και αρώματα στον κήπο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Εμιλιάτα Βίλα θα μπορείτε να απολαύσετε ανάλογα με την εποχή τους καρπούς από τα οπωροφόρα δέντρα μας όπως βερίκοκα, αχλάδια, δαμάσκηνα, λεμόνια κ.α.

Απ’ αυτά τα δέντρα με πολύ μεράκι και αγάπη η κα. Ευαγγελία φτιάχνει  σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ τα οποία θα βρείτε στη βίλα κατά την άφιξή σας.

 

Στην Εμιλιάτα Βίλα δε θα χρειαστεί να κουβαλήσετε τίποτα εκτός από τα προσωπικά σας αντικείμενα.