Η βίλα ''Εμιλιάτα'' βρίσκεται στο χωριό Σπαρτιά Κεφαλονιάς, στην περιοχή της Λειβαθούς, η οποία φημίζεται για τις όμορφες αμμουδερές παραλίες της και για τους παραδοσιακούς οικισμούς της. Για το λόγο αυτό ονομάζεται «η αρχόντισσα της Κεφαλονιάς». Η πλεονεκτική θέση της βίλας προσφέρει στον επισκέπτη απέραντη θέα στα τρία σημεία του ορίζοντα Ανατολή, Νότο και Δύση. Αν βρεθείτε εδώ δεν πρέπει να φύγετε χωρίς να απολαύσετε έναν ελληνικό καφέ ή τσάι, σε ένα από τα μπαλκόνια της βίλας Εμιλιάτα κοιτάζοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τη θάλασσα και το καταπράσινο τοπίο!!!

Στον κήπο της Εμιλιάτα Βίλας θα μαγευτείτε από τα χρώματα και τις ευωδιές που σκορπίζουν τα λουλούδια αλλά και τα οπωροφόρα δέντρα που γεμίζουν με φρούτα και καρπούς, ανάλογα με την εποχή, και που μπορείτε να γευτείτε ελεύθερα.

Κατά την άφιξη σας στη Βίλλα θα βρείτε σπιτικά λικέρ και μαρμελάδες, φρούτα, κρασί και γλυκά του κουταλιού καθώς επίσης και περιοδικά, χάρτες και άλλες πληροφορίες για το νησί .Οι ιδιοκτήτες θα είναι εκεί για να σας καλωσορίσουν και για να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.

Το χωριό Σπαρτιά βρίσκεται στην περιοχή της Λειβαθούς, η οποία φημίζεται για τις όμορφες αμμουδερές παραλίες με ρηχά και καθαρά νερά καθώς και για τα παραδοσιακά και φροντισμένα χωριά, εκκλησίες και μνημεία που έχουν βαθιά παράδοση μέσα στο χρόνο.